0525 – 65 09 07 info@annemariefashion.nl
Selecteer een pagina

Ik ben Anne-marie.

Al 15 jaar ben ik de trotse eigenaresse van Annemarie Fashion. En wat een reis is het nog elke dag.

Mode is voor mij altijd aanwezig geweest. Het is een manier om jezelf te uiten. Dat ik elke keer vrouwen met plezier mag aankleden en hen met liefde de deur uit kan laten gaan met prachtige kledingstukken, is wat het voor mij zo mooi maakt. En daarnaast vind ik het belangrijk om mijn klanten een meerwaarde mee te geven. Of dat nu is in advies, een waardevol gesprek of een compliment.

Ik vind het fantastisch om met de kleding en accessoires die in de winkel hangen een outfit samen te stellen, die aansluit bij jou als persoon. Ik houd ervan om verschillende stijlen bij elkaar te voegen, zodat er een unieke combinatie ontstaat.

Elke dag sta ik weer met liefde in de winkel. Het gevoel van samenzijn en me onder de mensen begeven maakt het zo mooi. Ik wil met aandacht, zorg voor de ander en mijn eigen kijk op mode onze klanten de beste ervaring geven in onze kledingzaak.

Ik ben Jacolien.

Ik word ontzettend blij van kleding en dat heb ik ook nodig om onze klanten te kunnen helpen aan de beste outfit. Het fijne van werken bij Annemarie Fashion is dat ik vrouwen kan begeleiden in het vinden van kleding waarin ze zich comfortabel voelen.

Vrouwen zijn ontzettend krachtig en uniek en ik wil ze helpen om dat terug te laten komen in de kleding die ze dragen. Dat je laat zien waar je voor staat en dat je er mag zijn is wat het voor mij zo mooi maakt.

Het is voor mij belangrijk dat onze klanten zich gezien voelen in onze kledingwinkel. En met wederzijds respect gaan wij samen op zoek naar een outfit waar de klant zich fijn in voelt.

In de winkel hangt een ontzettend fijne sfeer. Er is voor mij ruimte om te groeien en Anne-Marie neemt mij overal in mee, waardoor ik steeds meer leer en mijn talenten ook echt mag inzetten. Dat ik mijn eigen manier van verkopen mag hebben, maakt dat ik hier elke keer met liefde sta.